uk

Розвиток IT-освіти обговорять на конференції Synergy 2021

На щорічній освітній конференції Synergy. IT Business & IT Education обговорять вектори розвитку IT-освіти. Конференція відбудеться в Києві 16–17 грудня 2021 року. 

Організатор події – найбільша профільна Асоціація “IT Ukraine”, яка впродовж 7 років проведення заходу залучила до обговорення розвитку цієї галузі понад 120 спікерів. Серед них – представники IT-бізнесу, освіти, науки та влади.

Цьогоріч на відвідувачів конференції чекає:

  • 8 тематичних панельних дискусій;
  • понад 40 провідних спікерів, серед яких іноземні лектори;
  • 5 практичних воркшопів, долучитися до яких можна безкоштовно за попередньою реєстрацією;
  • можливість відвідати зону експозиції навчальних програм від бізнесу та освітніх закладів, а також нетворкінг та цікаві знайомства.

За словами виконавчого директора Асоціації «IT Ukraine» Костянтина Васюка, синергія та співпраця з провідними стейкхолдерами IT-освіти є передумовою її успішного розвитку.

«Асоціація “IT Ukraine” вже більше 15 років співпрацює із владою, бізнесом, закладами неформальної освіти та вищими освітніми закладами задля розвитку IT-освіти. Наразі саме розвиток талантів є вирішальним фактором росту та посилення спроможності української індустрії на світовій арені. Конференція Synergy стала вже впізнаваною платформою, на якій ми щороку разом з партнерами визначаємо вектори розвитку та підходи в реформуванні IT-освіти», – наголошує Костянтин Васюк.

Цьогоріч конференція пройде в онлайновому та офлайновому форматах.

Упродовж 16 грудня учасники працюватимуть офлайн із трансляцією доповідей і дискусій на Facebook-сторінці та YouTube-каналі Асоціації.

17 грудня конференція триватиме онлайн і включатиме воркшопи від компаній.