uk

Дніпровська політехніка розпочинає реалізацію міжнародного проєкту EMDIAC

У НТУ “Дніпровська політехніка” – Dnipro University of Technology розпочинають роботу над реалізацією міжнародного проєкту “Embracing Digitalization in the Academia: International Collaboration for Capacity Building and Innovation (EMDIAC)” за підтримки Swedish Institute.

Проєкт EMDIAC спрямовано на підтримку процесів діджіталізації в університетському середовищі заради розбудови демократії в країнах-партнерах проєкту та посилення ролі наукових кіл у їх вирішенні.

Мета – налагодити довгострокову та стратегічну кооперацію між Linköping University (Швеція), University of Tartu (Естонія), Dnipro University of Technology (Україна) та організацією громадянського суспільства Human Constanta (Біларусь) з метою посилення можливостей партнерів щодо організації проєктного менеджменту та надання високоякісних освітніх послуг, проведення передових досліджень та популяризації інновації у вищій освіті в контексті цифрової трансформації, яка впливає на всі аспекти управління, економіки та суспільства.

За допомогою серії вебінарів та робочих зустрічей заплановано підвищення кваліфікації академічного персоналу на стратегічному та оперативному рівні. Такий обмін знаннями та досвідом сприятиме розбудові та зміцненню спроможності партнерів задовольняти поточні та майбутні потреби суспільства під час та після війни.

Читайте також: