uk

Онлайн-конференція «Криза в Україні: відповіді європейських секторів вищої освіти та наукових досліджень»

Громадське об’єднання #ScienceForUkraine спільно зі Всеєвропейською федерацією академій наук (ALLEA), Університетським коледжем Крістіанії та Міжнародною науковою радою (ISC) організують онлайн-конференцію «Криза в Україні: відповіді європейських секторів вищої освіти та наукових досліджень», що відбудеться 15 червня 2022 року з 9:00 до 14:00 (UTC+2), про це повідомили НАН України.

Цілі конференції:

1. Поділитися та визначити найкращі практики щодо того, як сектори вищої освіти і наукових досліджень можуть запропонувати ефективну підтримку, що відповідає потребам українських дослідників і студентів.

2. Визначити пріоритети, які дозволять продовжити участь українських учених і дослідників у високоякісних дослідницьких проєктах і міжнародних дослідницьких колабораціях, а також відновлення наукової та академічної систем України.

3. Зберегти імпульс для захисту й підтримки українського сектору вищої освіти і наукових досліджень після початкових заходів реагування на надзвичайну ситуацію.

Участь у конференції безкоштовна й відкрита для всіх представників секторів вищої освіти і наукових досліджень, гуманітарних організацій, відповідних державних органів і донорів.

Докладна інформація про конференцію та реєстрація

Кінцевий термін реєстрації на захід – 13 червня 2022 року.

Читайте також: