uk

У рамках проєкту Ukraine Global Faculty відбудеться лекція про створення переконливого цифрового контенту

Для студентів, аспірантів та викладачів українських закладів вищої освіти триває проєкт Ukraine Global Faculty, в межах якого закордонні професори з провідних університетів, топексперти та підприємці читатимуть онлайн-лекції для української аудиторії.

23 грудня 2022 року в рамках проєкту відбудеться лекція «Створення переконливих «цифрових моментів». Спікер – Raymond A. Lutzky, американський професор, експерт із цифрових комунікацій з 20-річним досвідом роботи в найінноваційніших інституціях світу, віце-президент із партнерства з університетами в Academic Partnerships, провідної освітньо-технологічної компанії, що допомагає навчальним закладам розширити доступ студентів до високоякісної, доступної та сучасної освіти в онлайн-форматі.

Технології багатьма способами переконують нас у прийнятті тих чи інших рішень. У цій лекції студенти дізнаються про силу технологій, а також про набір інструментів для створення власного переконливого цифрового контенту.

Початок заходу о 19:00 за київським часом, тривалість – 90 хвилин. Мова лекції – англійська із синхронним перекладом на українську.

Щоб отримати безкоштовний доступ до онлайн-лекцій, потрібно зареєструватись на вебсторінці заходу.

Читайте також: