uk

Рейтинг вишів за результатами вступної кампанії 2022 року

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA» четвертий рік поспіль складений щорічний рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії, що відбулась у 2022 році.

Основною метою публікації рейтингу є ознайомлення майбутніх абітурієнтів, їхніх батьків, освітян і всіх зацікавлених осіб з відкритими даними вступної кампанії.

Публікація рейтингу насамперед скерована на інформування молоді, яка планує вступати до закладів вищої освіти у 2023 році. Рейтинг допоможе їм зорієнтуватись у можливостях вступу до українських вишів, оцінити власні шанси та зробити свідомий вибір закладу для здобуття вищої освіти.

Також сформовані рейтинги стануть у пригоді адміністраціям закладів вищої освіти, управлінцям усіх ланок та освітнім експертам.

Статистичні дані рейтингу поділені за кількома групами і містять статистичну інформацію про середній бал НМТ вступників, кількість зарахованих осіб на бюджет і контракт, конкурс на одне бюджетне місце, кількість осіб, зарахованихдо приватних вишів, а також інші дані.

Статистичні дані рейтингу можна переглянути за посиланням.

Читайте також: