uk

Семінар-тренінг «HOP ON та інші грантові можливості»

20 квітня 2023 року о 14:00 (за київським часом) відбудеться семінар-тренінг «HOP ON та інші грантові можливості», присвячений питанням участі українських учених у грантових конкурсах програми ЄС «Горизонт Європа». Формат заходу – онлайн (на платформі ZOOM). Організатор – Грантовий офіс Київського академічного університету.

У першій частині заходу буде представлено огляд грантових конкурсів у сфері природних ресурсів, екології, охорони довкілля, біоекономіки за робочими програмами Рамкової програми ЄС «Горизонт Європа» 2023 року.Друга частина присвячуватиметься тренінгу з підготовки заявок на участь у грантовому конкурсі HOP ON. Цей конкурс робочої програми WIDERA (“Widening participation and strengthening the European Research Area”) дає змогу українським ученим долучитися до вже проєктів, що вже відібрані й працюють, додавши свій робочий пакет і отримавши на нього окреме додаткове фінансування від 200 до 500 тисяч євро. Організатори заходу розкажуть про особливості подання заявки на програму HOP ON, розглянуть процес пошуку релевантних проєктів і поділяться рекомендаціями щодо підготовки матеріалів для контакту з координатором.

Надалі у процесі підготовки грантових заявок на конкурс HOP ON можна буде скористатися додатковими послугами команди Грантового офісу Київського академічного університету, зокрема:

  • допомогою у підборі чинного проєкту з-поміж учасників програми HOP ON, до якого може долучитись українська команда зі своєю науковою тематикою;
  • допомогою у підготовці пропозиції щодо долучення до проєкту відповідно до теми та вимог конкурсу, в межах якого фінансується обраний проєкт;
  • допомогою у налагодженні контактів із координаторами відповідного консорціуму;
  • консультаціями під час підготовки робочого пакету від українського учасника.

Грантовий офіс Київського академічного університету радо допоможе подати заявки на міжнародні і локальні конкурси, що підтримують R&D та інноваційну діяльність, і заповнити анкету для участі у конкурсах.

Звертайтеся, будь ласка, за адресою: o.voropai@kau.edu.ua (Ольга)

Реєстраційна форма для участі у семінарі-тренінгу

Читайте також: