uk

На тести в магістратуру вже зареєстровано 24 тисячі учасників

Для участі в єдиному вступному іспиті в магістратуру вже зареєструвались майже 24 тисячі осіб. 

Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти, коментуючи перебіг реєстрації для участі у вступних тестах в магістратуру.

Зокрема, бажання складати ЄВІ в Україні виявило майже 23 тисячі осіб. Ще майже тисяча вступників у магістратуру виявила бажання складати ЄВІ за кордоном.

Окрім реєстрації на ЄВІ, вступники у магістратуру, які планують вступати на спеціальності галузей знань «Соціальні та поведінкові науки», «Управління та адміністрування», «Право», «Публічне управління та адміністрування», «Міжнародні відносини», «Журналістика», також мають обрати предметний тест єдиного фахового вступного випробування.

Тож понад 11 тисяч осіб з числа зареєстрованих вже обрали для складання предметний тест з єдиного фахового вступного випробування.

Наразі найбільше вступників повідомили про бажання складати предметний тест з права, а також управління й адміністрування.

Як відомо, для реєстрації на вступні випробування у магістратуру абітурієнти мають особисто або дистанційно звернутися до приймальної комісії будь-якого вишу. 

Кожен зареєстрований учасник отримає екзаменаційний листок, у якому будуть зазначені дані для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет вступника».

Реєстрація вступників у магістратуру триватиме до 31 травня.

Читайте також: