uk

Кабмін доручив Міносвіти здійснити у 2024 році комплексний перегляд системи оплати праці педагогічних та науково-педагогічних працівників

Кабінет Міністрів України доручив Міністерству освіти і науки здійснити протягом 2024 року комплексний перегляд системи оплати праці педагогічних та науково-педагогічних працівників.

Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у телеграмі, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в середу.

Зокрема зупинено ще на рік до 31 грудня 2024 року дію постанови від 10 липня 2019 року №822 «Про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів освіти і науки».

Міністерству освіти і науки разом із зацікавленими міністерствами доручено здійснити протягом 2024 року комплексний перегляд системи оплати праці педагогічних та науково-педагогічних працівників з урахуванням положень закону «Про освіту», а також системи надбавок, доплат та інших виплат із метою забезпечення прозорості, передбачуваності та справедливості формування розмірів заробітної плати таких працівників у межах наявних фінансових ресурсів державного та місцевих бюджетів.

Читайте також: