uk

Розпочинається додатковий період реєстрації для участі в НМТ

З 10 до 15 травня триватиме додатковий період реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті. Зареєструватися на додаткову сесію НМТ можуть особи, які реєструвалися в основний період, але отримали відмову. Також ті, хто не зміг із поважних причин вчасно зареєструватися. Крім того, у цей період здійснюють реєстрацію особи, які за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань / слідчих ізоляторах.

Рішення щодо допуску особи до участі в НМТ під час додаткових сесій буде ухвалено колегіальним органом — регламентною комісією при регіональному центрі оцінювання якості освіти. У разі успішної реєстрації потенційний учасник матиме змогу скласти тестування під час додаткових сесій.

Вступникам, які реєструватися в додатковий період, варто після надсилання реєстраційних даних на оброблення до регіонального центру оцінювання якості освіти щодень перевіряти в персональному кабінеті стан опрацювання реєстраційних документів, щоб у разі виявлення недоліків у документах — оперативно встигнути їх виправити.

Усі деталі про подробиці реєстрації опублікувало МОН України за посиланням.

Читайте також: