uk

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про Національну електронну науково-інформаційну систему».

Міністерство освіти і науки України пропонує до громадського обговорення проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про Національну електронну науково-інформаційну систему».

Національна електронна науково-інформаційна система «URIS» (Ukrainian Research Information System) функціонуватиме з метою зберігання, аналізу, моніторингу та управління даними про наукову і науково-технічну діяльність працівників українських освітніх та наукових установ.

Проєктом постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Положення про Національну електронну науково-інформаційну систему» пропонується затвердити проєкт Положення про Національну електронну науково-інформаційну систему та проєкт Переліку пріоритетних інформаційних ресурсів Національної електронної науково-інформаційної системи, а також доручити Міністерству освіти і науки України підготувати та затвердити Порядок роботи Національної електронної науково-інформаційної системи.

Зауваження та пропозиції до проєкту акта надсилати до 10 листопада 2021 року Василенку Андрію Юрійовичу, державному експерту експертної групи з питань цифрової трансформації освіти і науки директорату цифрової трансформації МОН на e-mail: vasylenko@mon.gov.ua.

Читайте також: