uk

SoftServe оголосили фіналістів конкурсу «Освітні гранти» для викладачів університетів

«Освітні гранти» – це унікальна програма SoftServe для викладачів університетів. Вона передбачає грошову підтримку у розмірі $2000 кожному із п’яти переможців для розробки нового або оновлення існуючого технічного курсу, що викладаються в рамках таких спеціальностей як: прикладна математика, інженерія програмного забезпечення, комп’ютерні науки, інформаційні системи та технології, комп’ютерна інженерія, кібербезпека, прикладна лінгвістика, тощо.

В рамках гранту стипендіат отримує не лише фінансову підтримку, а й за потреби – консультації від експертів компанії.

Як повідомив заступник Міністра з цифрової трансформації в Міністерство освіти і науки України Артур Селецький, переможцями стали 5 викладачів Національного університету «Львівська Політехніка», Чернівецького національного університету, Криворізького державного педагогічного університету та Запорізького національного університету.

Заявки подали 84 викладачі з майже 50 університетів!Кожен з фіналістів отримає грошову підтримку в розмірі $2000 для розробки нового або оновлення існуючого технічного курсу за спеціальностями:прикладна математика;інженерія програмного забезпечення;комп’ютерні науки;інформаційні системи та технології;комп’ютерна інженерія;кібербезпека;прикладна лінгвістика.

Новий конкурс компанія планує провести вже у першій половині 2022 року.

Читайте також: