uk

Відбудеться міжнародна наукова конференція «Encuentro Científico Internacional 2022 de Verano (ECI2022v)»

За повідомленням Міністерствазакордонних справ України 2-4 січня 2022 року в Перу у віртуальному форматі відбудеться щорічна міжнародна наукова конференція «Encuentro Científico Internacional 2022 de Verano (ECI2022v)».

Конференція проводиться двічі на рік і слугує дискусійною платформою для перуанських та іноземних науковців. Серед її організаторів – Міжнародна науково-технологічна рада, Міністерство закордонних справ Перу, Національна рада з питань науки, технології та технологічних інновацій Перу, Університет Рікардо Пальми, а також Національний інженерний університет Перу.

Організатори конференції запрошують іноземних дослідників надсилати наукові роботи, які будуть представлені під час заходу, з метою обміну досвідом та знаннями, а також для можливого встановлення відносин співробітництва між дослідницькими центрами і установами Перу та іноземних держав.Бажаючі взяти участь можуть надіслати свої роботи до 30 листопада поточного року, заповнивши всі необхідні дані за посиланням. Більш детальна інформація про цей захід (іспанською мовою) міститься на сайті: https://eciperu.net/.

За інформацією МЗС України та прес-служби НАН України

Читайте також: