uk

100+ історій жінок та дівчат у війні росії проти України

Вийшов другий том історій жінок та дівчат, чиї життя назавжди змінила війна, – військовослужбовиць, захисниць із територіальної оборони, медиків, дипломаток, правозахисниць, активісток, волонтерок, підприємиць, біженок, матерів, сестер, доньок. Усі історії ці жінки та дівчата розповіли або записали самостійно.
Том доступний за посиланням: https://cutt.ly/ZJAFeHG

“Декілька історій надано журналістками та отримано дозвіл на їх публікацію від видань та протагоністок. Це їхні долі, їхній досвід, їхній погляд. Також віддається шана вбитим і закатованим російськими загарбниками жінкам та дівчатам, чиї життя було передчасно відібрано нічим невиправданою жорстокістю, замішаною на імперських амбіціях та імперських амбіціях і почутті гордості за «велич» на крові. Цей том вийшов значно трагічніший за перший, адже за цей період російські окупанти вчинили ще більше звірств .

Доки війна триває, неможливо розповісти повний спектр історій захисниць та медиків у воєнних госпіталях. Але ми сподіваємося, що після закінчення війни, ВСІ історії будуть розказані повністю та допоможуть покарати винних у воєнних злочинах!” — про це повідомили УАМ.

Читайте також: