uk

Конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості «Атомні інноватори»

Українське ядерне товариство оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості «Атомні інноватори».

Співорганізатори конкурсу: Рада молодих вчених при Відділені фізико-технічних проблем енергетики НАН України і Рада молодих вчених при Відділенні ядерної фізики та енергетики НАН України.

Завдання конкурсу – підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвиткові новітніх технологій у ядерній галузі.

До участі запрошуються молоді науковці, студенти, аспіранти і працівники підприємств атомної галузі, які прагнуть поділитися своїм проєктом чи дослідженням, знайти однодумців і заручитися підтримкою в його реалізації, обмінятись ідеями й досвідом з провідними фахівцями галузі та готові представити оригінальні роботи у двох номінаціях«Наукове дослідження»«Прикладна розробка».

Проєкти розглядатимуть і оцінюватимуть фахівці провідних державних і приватних підприємств атомної галузі України, провідні науковці Національної академії наук України та профільних наукових установ.

Переможці конкурсу за кожною з номінацій отримають грошові премії, а також підтримку в подальшій реалізації та масштабування власного проєкту.

Подати заявку на участь у конкурсі можна до 10 квітня 2023 року.

Фінал конкурсу – травень 2023 року.

ДОКЛАДНІШЕ ПРО УМОВИ КОНКУРСУ ТА ВИМОГИ ДО ПРОЄКТІВ

Читайте також: