uk

Центр міжнародної освіти запрошує студентів до участі у практиці в Польщі у рамках програми Leopolis for Future

Програма Leopolis for Future за підтримки польської фундації Leopolis for Future проводить набір серед студентів українських вузів для проходження професійної практики в липні-серпні 2023 року у провідних польських фірмах та установах.

Відповідно до умов проєкту, студенти II та III курсів (бакалаври) та студенти І курсу магістратури мають можливість пройти практику в польських фірмах та установах впродовж одного-двох місяців у липні-серпні 2023 року.

Кандидати мають відповідати таким вимогам:

  • бути студентом(кою) Національного університету «Львівська політехніка»;
  • володіти англійською мовою не нижче рівня В2 або польською мовою не нижче рівня B1.

УВАГА! Наявні обмеження для виїзду за кордон в умовах оголошеного воєнного стану в Україні для осіб чоловічої статі віком від 18 до 60 років.

Для участі у конкурсі студентам необхідно до 10 березня 2023 року включно надіслати до Центру міжнародної освіти на адресу Олександри Степанюк (oleksandra.v.stepaniuk@lpnu.ua) документи англійською мовою:

  • резюме/CV (формат Europass);
  • мотиваційний лист (обов’язково вказати обрану інституцію чи установу, де студент(ка) має намір проходити практику, максимальний обсяг – 1 сторінка, формату А4);
  • згода на використання персональних даних та Інформаційне положення GDPR.

Ознайомитись із переліком приймаючих установ, інституцій та корпорацій, а також взірцями всіх необхідних документів можна у доданих файлах.

Всі документи необхідно надіслати (скановані копії по порядку згідно з вимогами одним файлом у форматі PDF, максимальний розмір ― 15 Мб).

У полі електронного листа Subject та в назві pdf-файлу обов’язково треба зазначити назву програми, прізвище претендента та назву фірми (зразок ― Leopolis_Petrenko_KPMG). Будь-які документи, надіслані після зазначеного терміну та листи, які матимуть у темі іншу назву, не будуть прийняті до розгляду.

Відбір відбуватиметься в три етапи:

  1. Внутрішній відбір аплікацій.
  2. Онлайн-співбесіда з координаторами програми (12–17 березня 2023 року).
  3. Фінальна онлайн-співбесіда (23–24 березня 2023 року).

ПРИЄДНАНІ ФАЙЛИ

Перелік приймаючих установ258.7 КБ

GDPR Data processing consent 202385.99 КБ

Шаблон для CV

Читайте також: