uk

Центр міжнародної освіти запрошує студентів на практику до Польщі у межах програми Leopolis for Future

Польська фундація Leopolis for Future провадить набір студентів українських закладів вищої освіти для проходження професійної практики, яка відбуватиметься у липні-серпні 2023 року у провідних польських фірмах та установах.

Організатори компенсують вартість квитків і проживання, а також виплатять суму, не меншу від мінімальної заробітної плати в країні.

Термін подання документів продовжили до 31 березня. Також у перелік приймаючих установ додано нові підприємства та фірми.

Відповідно до умов проєкту студенти II та III курсів (бакалаври) та студенти І курсу магістратури мають можливість пройти практику в польських фірмах та установах упродовж одного-двох місяців у липні-серпні 2023 року.

Кандидати мають відповідати таким вимогам:

  • бути студентом(кою) Національного університету Львівська політехніка;
  • володіти англійською мовою не нижче рівня В2 або польською мовою не нижче рівня B1.

Надсилати документи англійською мовою потрібно до 31 березня 2023 року включно у Центр міжнародної освіти Львівської політехніки (oleksandra.v.stepaniuk@lpnu.ua).

Перелік документів

  • Резюме/CV (формат Europass).
  • Мотиваційний лист (обов’язково зазначити обрану інституцію чи установу, де студент(ка) має намір проходити практику, максимальний обсяг – 1 сторінка формату А4).
  • Згода на використання персональних даних та Інформаційне положення GDPR.

Ознайомитися з переліком установ, інституцій та корпорацій, а також взірцями всіх необхідних документів можна у доданих файлах.

Всі документи потрібно надіслати (скановані копії по порядку відповідно до вимог) одним файлом у форматі PDF, максимальний розмір ― 15 Мб. У полі електронного листа Subject та в назві pdf-файлу обов’язково треба зазначити назву програми, прізвище претендента і назву фірми (зразок ― Leopolis_Petrenko_KPMG). Будь-які документи, надіслані після крайнього терміну, та листи, які матимуть у темі іншу назву, не будуть прийняті до розгляду.

Відбір відбуватиметься в три етапи:

  1. внутрішній відбір аплікацій;
  2. онлайн-співбесіда з координаторами програми;
  3. фінальна онлайн-співбесіда.

ПРИЄДНАНІ ФАЙЛИ

Перелік приймаючих установ226.53 КБ

GDPR Data processing consent 202385.99 КБ

Шаблон для CV

Читайте також: