uk

25 квітня відбудеться лекція для викладачів, аспірантів та студентів про вплив Chat GPT та інших інструментів штучного інтелекту на продуктивність роботи

25 квітня 2023 року для викладачів, аспірантів та студентів міжнародна освітня платформа «Ukraine Global Faculty» проведе онлайн-лекцію професора, директора Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі J. Scott Christianson «Chat GPT».

Початок о 19.00. 

У цій лекції йтиметься про:

  • світ Chat GPT, його ключові особливості та функції; 
  • підходи до створення правильного запиту для взаємодії з моделлю.

Також лектор ознайомить із дослідженнями про вплив Chat GPT і подібних інструментів штучного інтелекту на продуктивність роботи. Крім того, можна почути думки доповідача про вплив штучного інтелекту на майбутнє, а також поділитися своїми поглядами. 

Для участі у лекції необхідно реєструватися за формою

Після закінчення трансляції охочі можуть згенерувати сертифікат учасника в особистому кабінеті UGF. Опція доступна протягом 3-х днів з дати проведення лекції. 

Довідково

Міжнародна освітня ініціатива реалізується фондом K.FUND Василя Хмельницького під егідою Міністерства освіти і науки України за грантової підтримки Українського фонду стартапів.

J. Scott Christianson – доцент кафедри менеджменту в Університеті Міссурі, вивчає вплив нових технологій на суспільство та геополітику.

Читайте також: