uk

Відбулася Міжнародна конференція, присвячена розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції

21 квітня 2023 року, у Донецькому державному університеті внутрішніх справ відбулася Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Актуальні аспекти розвитку STEAM-освіти в умовах євроінтеграції». Учасники обговорили перспективи впровадження в освітній процес STEAM-технологій, які враховують тенденції розвитку суспільства України та світу.

До конференції долучилися науковці з України, Німеччини та Польщі. Учасники презентували інноваційний досвід ЗВО за напрямами STEAM-освіти, обговорили актуальні питання впровадження STEAM-технологій у викладанні нормативних та вибіркових дисциплін у закладах освіти різного профілю, а також створення платформи для спілкування науковців, освітян, управлінців, здобувачів освіти.

Особливу увагу було надали теоретико-методологічним аспектам формування особистісних навичок у здобувачів та здобувачок освіти, комунікації у сфері гендерного напряму в контексті STEAM-освіти, використанню освітніх платформ для організації міжнародної проєктно-дослідницької STEAM-діяльності, питанню забезпечення якості вищої освіти в контексті глобальних перспектив формування інноваційного європейського простору.

Читайте також: