uk

Пройде Європейська мережева конференція з нанотехнологій і новітніх матеріалів EuroNanoForum2023 

12-13 червня 2023 року в м. Лунд (Швеція) відбудеться найбільша європейська мережева конференція з нанотехнологій і новітніх матеріалів EuroNanoForum2023.

 Реєстрація учасників на EuroNanoForum2023 є безкоштовною: для фізичної участі, для дистанційної участі. 

На стендовій секції конференції буде представлено проєкт FIT-4-NMP, одним з виконавців якого є НАН України: його перебіг, проміжні результати та можливості для участі новачків у конкурсах програми Горизонт Європа.

Проєкт FIT-4-NMP, який було започатковано в межах програми ЄС «Горизонт 2020», спрямований на збільшення участі талановитих новачків у конкурсах проєктів з досліджень та інновацій за програмою ЄС «Горизонт Європа», які проводять дослідження та розробки у галузі нанотехнологій, новітніх матеріалів та передових виробничих процесів, а також матеріалів для систем зберігання енергії, енергопостачання, відновлювальної енергетики.Адресна підтримка команд, що є в реєстрі проєкту https://www.fit-4-nmp.eu/newcomers-engaged, передбачає надання гранту для участі в конференції EuroNanoForum2023. У разі зацікавленості звертатися до представника проекту від НАН України Сергія Лева  s.lev@nas.gov.ua.

За інформацією Офісу сприяння міжнародній грантовій діяльності НАН України та прес-служба НАН України.

Читайте також: