uk

Відбудуться три інтерактивних семінари з трансферу технологій

У рамках проекту FIT-4-NMP програми «Горизонт 2020» відбудуться три інтерактивних семінари з трансферу технологій.

Семінари проводитимуться: 18-19 вересня в Бухаресті, 26-27 жовтня в Братиславі і наприкінці листопада у Варшаві.

Семінари призначені для осіб, які бажають розширити навички та поглибити знання щодо особливостей співпраці між науковими організаціями та промисловістю та впровадження результатів наукових досліджень і розробок у виробництво.

До участі у семінарі допускаються зареєстровані в базі проєкту талановиті новачки FIT-4-NMP та партнери консорціуму FIT-4-NMP. Для того, щоб зареєструватися в якості талановитого новачка FIT-4-NMP, необхідно заповнити відповідну форму на сайті проекту https://www.fit-4-nmp.eu/newcomers-engaged або звернутися із відповідним запитом на електронну адресу s.lev@nas.gov.ua.

Відповідно до умов та визначень проекту FIT-4-NMP “Талановиті новачки” – це організації, компанії, особливо МСП, університети, науково-дослідні інститути чи інші організації, які не брали участі в проектах NMP програми “Горизонт 2020”, але вважаються перспективними інноваторами на основі їхньої науково-дослідної, проєктної та/або патентної діяльності https://bf126b14-68f1-41a1-863d-147afea23bce.filesusr.com….

Детальніше за лінком:

http://surl.li/koqau

Читайте також: