uk

Конкурс «Європейська ніч дослідників і дослідники в школах 2024–2025» від програми Horizon Europe

Проєктний офіс Львівської політехніки пропонує науковцям Університету звернути увагу на конкурс European Researchers’ Night and Researchers at Schools 2024–2025 у межах програми Horizon Europe.

Європейська комісія також дуже заохочує залучення дослідників, яких фінансовано Horizon Europe або попередніми рамковими програмами, зокрема діями Марії Склодовської-Кюрі.

Пропозиції мають стосуватися організації Європейської ночі дослідників та реалізації ініціативи «Дослідники у школах».

  • Європейська ніч дослідників орієнтована на широку громадськість, звертаючись і залучаючи людей незалежно від рівня їхньої наукової підготовки, приділяючи особливу увагу молоді та їхнім сім’ям, учням і студентам, а особливо тим, хто не має легкого доступу, тому вони менш схильні брати участь у сферах STEAM (наука, технології, інженерія, мистецтво та математика) або дослідницькій діяльності.
  • Ініціатива «Дослідники в школах» залучає дослідників до шкіл та інших педагогічних і освітніх центрів для взаємодії з учнями щодо суспільних проблем і ключової ролі досліджень у їхньому розв’язанні. Так учні також безпосередньо дізнаються про дослідницькі проєкти й ініціативи, пов’язані з основними пріоритетами ЄС.

Крайній термін подання заявок – 25 жовтня 2023 року.

Докладніше – на сторінці Проєктного офісу Львівської політехніки у соцмережі Фейсбук.

Читайте також: