uk

МАН запрошує на презентацію проєктів, реалізованих підлітками, які змінюють країну

60 підлітків творять локальні зміни по всій Україні. Вони організовують власні еко і k-pop фестивалі, тренінги із самозахисту, сексосвіти та порятунку життя, видають авторські книги та збірки, створюють сайти і вебгазети, реставрують цілі села, ведуть подкасти, майстер-класи, спікінг-клаби, знімають серіали!

Усі вони – учасники IX Всеукраїнської школи «Агенти змін», яку Мала академія наук реалізує спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Агенти змін» і Центром політичних студій та аналітики «Ейдос». І ці хлопці та дівчата розкажуть, як у свої 14, 15 і 16 років утілити власний проєкт, про який гудітиме уся громада!

Серед проєктів:

  • екологічний проєкт воркшопів та ініціатив для молоді ECOFIGHTERS (Юлія Бондаренко, 16 років, м. Кривий Ріг),
  • соціальний проєкт тренінгів для дівчат про самозахист ДОЗВОЛЬТЕ ВИЖИТИ (Дарія Сидор, 14 років, м. Івано-Франківськ)
  • вебсайт-путівник містом Чернівці HISTOWITZ (Оксана Трефаненко, 15 років, м. Чернівці)
  • видання власної книги HIISTORY BAR (Чернецька Єлізавєта, 14 років, м. Бар)
  • фестиваль корейської культури на 150 учасників K-DAY (Анастасія Демченко, 15 років, м. Кам’янське)та багато-багато інших змінотворчих ініціатив по всій Україні

Водночас команда організаторів школи розповість про особливості навчання у Школа Агенти Змін, досвід роботи з дітьми і елементи формування навчальної програми громадянської освіти в Україні

Онлайн-трансляція події буде відбуватися на фейсбук-сторінці НЦ «Мала академії наук України» https://www.facebook.com/JAS.Ukraine/. Початок об 11:00.

Читайте також: