uk

Наукова SuperNova продовжується – Національний фонд досліджень України

Проведення другого стріму в рамках проєкту відбудеться 10 листопада 2021 з нагоди Всесвітнього дня науки в ім‘я миру та розвитку. Про це повідомляють у Фонді.

Час : 16.00

Де: онлайн трансляція на Facebook сторінці та запис на YouTube каналі Фонду

Чого чекати:

1. Класних спікерів серед яких члени наукової ради, переможці конкурсів НФДУ та наші гості

2. Відкриття нових горизонтів можливості долучитися до сучасної наукової спільноти онлайн

3. Формули успіху Дослідники розкажуть про свій шлях до перемоги, як вони дістали наукові зірки і не тільки

Читайте також:

ЗМІНИ КЛІМАТУ – УДАР ПО ФЛОРІ УКРАЇНИ.  Академік Яків Дідух про механізми стабілізації клімату, майбутнє лісів, степів, гір та захист екосистем. Газета “Світ”, № 39 – 40, жовтень, 2021 р.

ЗАПОВІДНА НАУКА.Що і як досліджують в українських заповідниках та національних парках.

МАСКА ДЛЯ СУПЕРГЕРОЯ, ЯКИЙ НЕ ХОЧЕ, ЩОБ ЙОГО ПІДСЛУХАЛИ. Як випускник КПІ став співвласником  успішних проєктів ARTKB і Hushm. Газета “Світ”, № 39 – 40, жовтень, 2021 р.

ПPО ЦИКЛІЧНІСТЬ ПОШИРЕННЯ COVID-19 ТА ВПЛИВ ВАКЦИНАЦІЇ НА ЇЇ ЗГАСАННЯ. Прогнозування динаміки розвитку нової, четвертої хвилі COVID-19 в Україні. Газета “Світ”, № 39 – 40, жовтень, 2021 р.

Голова Наукового комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій Олексій КОЛЕЖУК: УКРАЇНІ ПОТРІБНА ПРОГРАМА «ВЕЛИКОГО НАУКОВОГО ПЕРЕОЗБРОЄННЯ». Газета “Світ”, № 39 – 40, жовтень, 2021 р.

COVID-19. ПОКАЗНИКІВ ВЕСНЯНОЇ ХВИЛІ МОЖНА ОЧІКУВАТИ ВЖЕ ЗА ТИЖДЕНЬ. Інтерв’ю із заступником диpектоpа з наукової pоботи ІПММС членом-кореспондентом НАН України Ігорем БРОВЧЕНКОМ. Газета “Світ”, № 39 – 40, жовтень, 2021 р.

НАЗЯВО: ЩО ДАЛІ? Чи будуть визнані недійсними і скасовані ухвалені цим складом НАЗЯВО рішення, а також, як далі відбуватимуться акредитаційні процедури. Газета “Світ”, № 39 – 40, жовтень, 2021 р.

ПРЕСТИЖНА АМЕРИКАНСЬКА ПРЕМІЯ З ФІЗИКИ – КОЛИШНЬОМУ КИЯНИНУ. Українські фізики тепло привітали свого колегу – відомого вченого фізика-теоретика Емануїла Рашбу (Гарвардський університет). Газета “Світ”, № 39 – 40, жовтень, 2021 р.