uk

У Київському університеті права НАН України триває набір до аспірантури

Київський університет права (КУП) НАН України є одним із провідних закладів вищої освіти України, який упродовж 26 років готує висококваліфікованих правознавців зі спеціальностей 081 «Право» та 293 «Міжнародне право».

Підвищену увагу КУП НАН України приділяє питанням підготовки та перепідготовки наукових і науково-педагогічних кадрів. Фахівці КУП НАН України (академіки, члени-кореспонденти НАПрН України, доктори та кандидати наук) активно сприяють розвитку творчого мислення студентів та аспірантів, здійснюють супровід здобувачів наукового ступеня доктора філософії, які проводять дослідження з актуальних проблем у сфері права інтелектуальної власності, спортивного права, медичного права, кримінального права та кримінології тощо.

На сьогоднішній день все більше талановитої молоді проявляє інтерес до здобуття вищої освіти в галузі права та до підготовки дисертаційних робіт. У зв’язку з цим, Вчена рада КУП НАН України нещодавно прийняла рішення про додатковий набір в аспірантуру, який стартував 14лютого 2022 року і триватиме до 15 березня 2022 року. 

Підготовка докторів філософії здійснюється в аспірантурі КУП НАН України за денною та заочною формами навчання за спеціальностями:

  • 081 «Право».
  • 293 «Міжнародне право».

Необхідну інформацію можна знайти на сайті КУП НАН України в розділі «АСПІРАНТУРА».

КУП НАН України запрошує співробітників Національної академії наук України та їхніх дітей до навчання в університеті на пільгових умовах.

За інформацією КУП НАН України та прес-службт НАН України

Читайте також: