uk

Про те, як змінилися українці за час російсько-української війни розповів директор Інституту соціології НАНУ Євген Головаха

Проєкт «Про науку. Компетентно» на YouTube-каналі НАН України відновлює свою роботу. Вихід чергових випусків програми, у якій провідні науковці Академії в інтерв’ю академіку НАН України Володимиру Семиноженку розповідають про найактуальніші й найцікавіші результати наукових досліджень та науково-технічні розробки, був, на жаль, призупинений у зв’язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну.

Творці проєкту впевнені, що у цей тривожний та напружений час особливо важливо спілкуватися, доносити та отримувати об’єктивну інформацію про те, що відбувається на науковому фронті, як живе та відновлюється українська наука, який внесок науковці Академії роблять у боротьбу з ворогом.

Гостем нового випуску програми став директор Інституту соціології НАН України член-кореспондент НАН України Євген Головаха, який розповів про те, як змінилися українці за час російсько-української війни.

Деталі – у відеосюжеті:

Читайте також: