uk

Для проекту Міжнародного тренінгового курсу “Learning Values” шукають учасників

Як повідомляється, проект націлений:

  • ознайомити учасників з інструментарієм розвитку цінностей у молоді та ціннісних орієнтирів у роботі з молоддю через використання експериментального неформального навчання на свіжому повітрі;
  • посприяти розвитку розумового та фізичного благополуччя своєї особистості та молодих людей;
  • дослідити специфіку роботи з молоддю у ці мінливі часи (COVD-19 та війна в Україні).

Місце: м.Лаґодехі, Грузія

Дати: 22-31.07.2022 (включаючи travel days).

Шукають учасників:віком від 18 років; що є молодіжними працівниками, вчителями, освітянами, соціальними працівниками, фахівцями з роботи з молоддю з муніципалітетів, активістами молодіжних організацій/клубів; з обов’язковим досвідом роботи з молоддю та підлітками; з інтересом до теми проекту та прагненням поділитися власним релевантним досвідом; зі знанням розмовної англійської мови; з готовністю поширювати результати проекту.

Фінансування проекту: 100% витрат на харчування, проживання та переліт. Учасники мають самостійно придбати собі квитки. Після проекту витрачені кошти буде відшкодовано в межах ліміту 275 євро.

Учасники мають оформити медичне страхування та бути вакцинованими, або зробити ПЛР-тест перед вильотом.Учасники сплачують 40 EUR благодійний внесок відправляючий організації (благодійний внесок не є обов’яковим, але ми продовжуємо працювати та сподіваємося на вашу підтримку).

Поспішай заповнити аплікаційну форму (https://bit.ly/tc_lv) до 07 липня 2022 23:59.

Читайте також: