uk

Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика запрошує на конференцію

Всі бажаючі можуть прийняти участь у науково-практичній конференції «Клінічні керівництва для акушера-гінеколога», що відбудеться 7 липня з прямою онлайн трансляцією наживо одразу в усіх містах і населених пунктах Київської, Вінницької та Житомирської областей!

До участі у заході запрошуються:акушери-гінекологи, гінекологи-онкологи, дерматовенерологи, дитячі гінекологи, неонатологи, ендокринологи, хірурги, урологи, лікарі загальної практики – сімейної медицини, лікарі УЗ-діагностики, лікарі лабораторної діагностики.

На Вас чекає навчання у форматі дискусійного клубу “За круглим столом” з провідними експертами: проф. Пирогова В.І., проф. Педаченко Н.Ю., проф. Жилка Н.Я. та інші.

Найактуальніші теми: менеджмент вагітності високого ризику, шляхи вирішення поточних проблем дефіциту йоду, оптимізація терапії клімактеричних розладів та багато іншого!

Тільки актуальні знання, засновані на доказовій медицині та сучасні клінічні протоколи! Реєстрація та програма за посиланням: http://asprofosvit.com/gynclinrec0707

Участь безкоштовна.

Читайте також: