uk

Цикл семінарів «Сучасна теорія функцій та відображень і її застосування» (Анонс)

З нагоди Міжнародного року фундаментальних наук для сталого розвитку Інститут прикладної математики і механіки НАН України проводить цикл семінарів «Сучасна теорія функцій та відображень і її застосування».

Перше засідання семінару відбудеться 21 листопада 2022 року у форматі онлайн за допомогою сервісу Google Meet. Планується участь у семінарі колег із Ізраїлю, США, Норвегії, Румунії та інших країн.

Посилання на онлайн-конференцію

Доповідач: завідувач відділу теорії функцій Інституту прикладної математики і механіки НАН України доктор фізико-математичних наук, професор Володимир Рязанов.

Пропонується до обговорення нова стаття про задачу Діріхле з довільними вимірними (відносно натурального параметра) граничними даними для квазілінійних рівнянь Пуассона в довільних жорданових областях із спрямлюваними границями: Ryazanov, V. Dirichlet Problem with Measurable Data in Rectifiable Domains. Filomat 36:6 (2022), 2119–2127.

Посилання на статтю

Друге засідання семінару, яке буде присвячене крайовим задачам Гільберта, Неймана і Пуанкаре в теорії потенціалу, планується провести навесні 2023 року.

Читайте також: