uk

Machine Learning Autumn School – школа з машинного навчання для студентів і випускників технічних спеціальностей

Кафедра систем штучного інтелекту Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Львівської політехніки анонсує Machine Learning Autumn School, що пройде у Львові 21–25 листопада 2022 року.

Machine Learning Autumn School – офлайн-школа з машинного навчання для студентів і випускників технічних спеціальностей, а також фахівців, які хочуть покращити свої знання у сфері ML. Цей проєкт реалізовано у колаборації Національного університету «Львівська політехніка» та AI Software Development компанією blackthorn.ai.

Школа триватиме 5 днів і проходитиме офлайн у Львові на базі кафедри систем штучного інтелекту Львівської політехніки. Серед викладачів – Олександр Гурбич (CEO в blackthorn.ai), Олексій Сивоконь (Principal Applied Scientist в Microsoft), Ярослав Виклюк (професор Львівської політехніки).

Основні теми занять:

  • Playing Atari with Deep Reinforcement Learning;
  • Modeling of spatial processes based on cellular automata;
  • Modern NLP with large pretrained models.

Для студентів участь безоплатна, проте варто бути готовим виконувати домашні завдання. Інші охочі таланти зможуть приєднатися до навчання за донат ($20). Всі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних сил України.

Дедлайн подання заявок – 14 листопада.

Подати заявку на участь

Читайте також: