uk

У МОН відбулася зустріч із представниками країн Північної Європи та Балтії

Сьогодні, 3 серпня 2023 року, представники Литви, Латвії, Естонії, Норвегії та Ісландії зустрілися із представниками Міністерства освіти і науки України.

Від української сторони на зустрічі були присутні перший заступник міністра освіти і науки Євген Кудрявець, заступник і заступниця міністра Андрій Сташків і Євгенія Смірнова, а також тимчасово виконувачка обов’язків начальника управління міжнародного співробітництва та протоколу МОН Ольга Котова.

Від Ісландії був присутній спеціальний представник міністра закордонних справ Ісландії Торліндур К’яртанссон, від Латвії — заступник голови місії Латвійської Республіки в Україні Крістапс Пурмаліс, Естонії — заступник голови місії Естонської Республіки в Україні Вахур Соосаар та співробітник Посольства Естонської Республіки в Україні Трійн Партс, Норвегії — радник Посольства Королівства Норвегії в Україні Йостайн Хоель, Литви — представник Посольства Литовської Республіки в Україні Мартинас Баркаускас.

Мета зустрічі — ознайомитися з процесом утілення реформ у сфері освіти і науки представників країн-партнерів задля обговорення майбутньої підтримки.

«Маємо багато точок перетину в діалозі, а також бажання партнерів допомагати в реформуванні систем. Їхню підтримку цінуємо. Віримо, що наш предметний діалог буде продовжуватися в дії», — зазначив Євген Кудрявець, перший заступник міністра освіти і науки України.

Читайте також: