uk

«Конференція молодих дослідників-зоологів – 2023» і круглий стіл «Зоологічні дослідження та експертна діяльність у воєнний час» (АНОНС І ПРОГРАМА)

25–26 жовтня 2023 року в Інституті зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України триватиме «Конференція молодих дослідників-зоологів – 2023».

Формат – онлайн (на платформі «Zoom»).

Форма участі – очна.

Робочі мови –українська, англійська.

Напрями роботи: зоологія, фауна, систематика, екологія, еволюція, морфологія та поведінка тварин, палеонтологія, зоогеографія й охорона тваринного світу.Збірку тез доповідей в електронному вигляді буде розміщено на сайті Інституту.

Додатковий захід після конференції –круглий стіл «Зоологічні дослідження та експертна діяльність у воєнний час» (26 жовтня2023 року), на якому розглядатимуться питання наукової роботи зоологів на деокупованих і замінованих територіях, оцінювання завданих руйнувань, аналіз змін фауни внаслідок воєнних дій, успіхи й подальші перспективи популяризації та залучення спільноти до громадянської науки.

Контакти оргкомітету:

Адреса: 01030 м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 15
E-mail: conference.rmd@gmail.com
Голова оргкомітету конференції – кандидат біологічних наук Анна Олександрівна Маркова

Наразі відкрито реєстрацію для слухачів конференційних засідань та учасників круглого столу, які зможуть ставити запитання і брати участь у дискусіях.

ПРОГРАМА КОНФЕРЕНЦІЇ

Реєстрація слухачівконференції триватиме до 22 жовтня 2023 року.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
РОЗШИРЕНА ПРОГРАМА КРУГЛОГО СТОЛУ

Реєстрація учасників круглого столу триватиме до 25 жовтня 2023 року.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ
Оголошення на сайті Інституту

Читайте також: