uk

Інститут соціології НАН України розпочинає серію науково-популярних публікацій

Інститут соціології НАН України розпочинає публікацію науково-популярної серії матеріалів серйозних досліджень для більш широких верств вітчизняної спільноти – тобто зберігаючи всю глибину і науковість змісту, викладати його мовою, більш доступною для тих, хто цікавиться подібними дослідженнями, але не має відповідної фахової підготовки, у тому числі досвіду повного розуміння категоріального апарату.

Першим матеріалом в цій серії стала стаття заступника директора Інституту соціології НАН України доктора соціологічних наук Сергія Дембіцького «Стресори війни та їх вплив на психологічне самопочуття: українські реалії».

У статті автор репрезентує результати аналізу, що спираються на дані, які зібрані в межах дослідного проєкту Інституту соціології НАН України «Стресові стани населення України в контексті війни: розповсюдженість, групи ризику та шляхи компенсації». Польові роботи на замовлення Інституту соціології виконала Соціологічна група «Рейтинг» у жовтні 2023 року. Повний текст на сайті Інституту

Читайте також: