uk

Анонс вебінару: «Розгляд щоденного розрахунку витрат на персонал у Програмі «Горизонт Європа» (A sneak-peek into daily personnel cost calculation in Horizon Europe)»

13 лютого о 12:00 (11:00 CET) відбудеться вебінар на тему: «Розгляд щоденного розрахунку витрат на персонал у Програмі «Горизонт Європа» (A sneak-peek into daily personnel cost calculation in Horizon Europe)».

Метою навчального заходу є зробити процес фінансового адміністрування простішим завдяки новому єдиному підходу до розрахунку витрат на персонал у проєктах Програми «Горизонт Європа» (http://surl.li/qgwti).

Організаторами виступили EMDESK (The leading Project Management Software tailored for Horizon Europe) у співпраці з Europa Media Trainings. Мова заходу – англійська!

Спікер вебінару – Габріелла Ловаш (Gabriella Lovasz), виконавча директорка Europa Media. Упродовж годинного заходу фахівчиня пояснить розрахунок витрат на персонал на практичному прикладі. Вона також обговорить, чому цей підхід є простим або складним, залежно від вашої системи, типу контрактів, які ви укладаєте зі своїми працівниками, додаткових виплат та інших факторів.

Протягом останніх 17 років Габріелла Ловаш керувала та координувала проєкти, що фінансуються ЄС, у межах широкого спектру програм ЄС. Крім того, вона була експертом з оцінки пропозицій у рамках програм COSME та H2020, а також агентом з оцінки та моніторингу грантів європейського економічного простору та норвезького фінансового механізму. Має ступінь магістра економіки, спеціалізується на управлінському консалтингу та європейському бізнесі.

Для тих, хто зареєструвався, проте не зможе бути присутнім наживо, після завершення вебінару організатори надішлють запис та інші завантажувані матеріали.

Деталі заходу та реєстраційна форма – тут: http://surl.li/qgwta.

Читайте також: