uk

КНУ імені Тараса Шевченка проведе щорічний Форум Альянс українських університетів

Цього року Форум присвячений темі управління закладами вищої освіти в час війни, розповіли у навчальному закладі.

Вже третій рік українські університети демонструють всьому світові стійкість під час повномасштабної російської агресії. Попри фізичні руйнування, релокації, фінансові та ресурсні обмеження, університети продовжують виконувати свою академічну та соціальну місію.

Як управляти цією стійкістю? Які механізми та моделі виявилися сталими та можуть використовуватися для масштабування?

Цьогорічний Форум Альянсу зосередиться на питаннях пошуку та залучення талантів на освітньому ринку, управління стратегічними змінами, залучення бізнесу до співдії, зокрема участі у Наглядових радах університетів, інструментах забезпечення фінансової стійкості та побудови взаємодії в трикутнику “бізнес-влада-громада”. Також під час Форуму відбудеться презентація дослідження про управління університетами від Благодійний фонд “Повір у себе”.

Форум передбачає плідну роботу усіх учасників. Секції побудовані для обміну думками, коментування, обговорення та формулювання пропозицій рішень для подолання сучасних викликів.

Дізнатись детальнішу програму Форуму та зареєструватись на подію можна на сайті Альянсу українських університетів https://auu.com.ua

Читайте також: