uk

Один з інститутів НАНУ став членом Мережі рішень зі сталого розвитку ООН

У березні 2022 року Інститут ринку і економіко-екологічних досліджень НАН України (Одеса) набув членства у Мережі рішень зі сталого розвитку ООН (The UN Sustainable Development Solutions Network – SDSN).

Мережа об’єднує понад 1600 установ зі 137 країн: університетів, науково-дослідних центрів та інститутів, громадських організацій, діяльність яких присвячена реалізації Цілей сталого розвитку на локальному, національному й міжнародному рівнях.

Завдяки членству в SDSN, науковці Інституту мають привілейований доступ до онлайн-комунікаційної платформи SDSN Mobilize, яка дає змогу віднайти та спілкуватися з іншими експертами зі сталого розвитку, обмінюватись інформацією про заходи й події, відкривати нові перспективи для фінансування і наукової співпраці.

Крім того, відкриваються можливості для співпраці науковців у межах SDG Academy, SDSN Youth, SDGs Today та SDSN TReNDS, для участі у щорічних заходах SDSN – Міжнародній конференції з проблем сталого розвитку (ICSD) і Форумі глобальних рішень (Global Solutions Forum, GSF), а також у престижних міжнародних заходах – Генеральній Асамблеї ООН, Конференції сторін з питань зміни клімату (COP).

Читайте також: