uk

Вінницький Національний аграрний університет відкрив офіс у Китаї

24 травня 2022 року в межах договору про партнерство, співробітництво та науковий обмін між Вінницьким національним аграрним університетом і Peace Silk Road Cultural Development (Jiangsu), ВНАУ відкрив свій офіс у Китаї.

Відкриття відбулося в онлайн-форматі за участю представників університету та керівництва Peace Silk Road Cultural Development (Jiangsu), Інституту програмного забезпечення аграрного університету та Науково-технологічного коледжу Шансі.

«Для Вінницького національного аграрного університету перспектива співпраці з китайськими партнерами – дуже відповідальна справа. Ми добре знаємо досягнення та високий рівень розвитку економіки Китайської народної республіки. ВНАУ готовий надавати дистанційні освітні послуги на високому рівні, адже за останні 3 роки ми суттєво вдосконалили онлайн-навчання», – зазначив президент університету Григорій Калетнік.

З китайської сторони учасники конференції відзначали перспективи співпраці між аграрним університетом Шансі, іншими закладами Китаю та ВНАУ, а також початку навчання китайських студентів у Вінницькому національному аграрному університеті вже з вересня цього року.

Учасники заходу висловили взаємну вдячність і домовилися про подальшу взаємодію в робочому порядку.

Нагадаємо, у Черкаському державному технологічному університеті відбулося вручення премій молодим науковцям.

Читайте також :