uk

Програми з фізики: підтримка українських вчених

Вторгнення росії в Україну порушило кар’єру дослідників в галузі фізики, а також студентів та аспірантів. За фінансової підтримки Фонду Альфреда П. Слоуна (Alfred P. Sloan Foundation) Американське фізичне товариство (American Physical Society (APS)) підтримує програми, спрямовані на підтримку тих, хто постраждав від вторгнення, щоб зберегти динаміку їхніх досліджень і зміцнити зв’язки зі світовою спільнотою дослідників.

APS Distinguished Student Program – Ukraine

У рамках програми аспіранти та молоді вчені в галузі фізики, які здобували науковий ступінь або проводили дослідження в Україні, можуть отримати до $2000 на покриття витрат на поїздку для представлення усної доповіді чи постерної презентації на засіданнях APS та засіданнях, схвалених APS або Міжнародним союзом теоретичної та прикладної фізики (IUPAP).

Гранти можуть бути збільшені до $5000 для пропозицій, що крім участі у засіданнях включають витрати на дослідницькі візити до лабораторій чи наукових партнерів.

Хто може взяти участь? Аспіранти та молоді вчені в галузі фізики (постдоки).

APS International Research Travel Award Program – Ukraine

У рамках програми фізики, які постраждали від російського вторгнення в Україну, можуть отримати фінансову підтримку для відвідування наукових партнерів за межами своєї країни, щоб продовжити свої дослідження і підтримувати зв’язки та зробити внесок у світову фізичну науку. Учасники отримують до $5,000 на транспортні витрати для візиту за кордон тривалістю від 1 місяця.

Хто може взяти участь? Дослідники в галузі фізики.

https://www.facebook.com/UANRFU/posts/pfbid02Z3dW5KrnxbVhrtUNrXTexskDq2SzUy5DvDLizdYrCg4xJPeDKCARGGYXkf4Ctghtl

Читайте також: