uk

До автоматизованого інформаційного комплексу освітнього менеджменту приєдналася третя освітня інформаційна система

До автоматизованого інформаційного комплексу освітнього менеджменту приєдналася освітня інформаційна система «HUMAN школа». АІКОМ — це важливий інструмент, який створює сприятливі умови для використання цифрових ресурсів у освітньому процесі.

17 серпня 2023 року ТОВ «HUMAN школа» та ДНУ «Інститут освітньої аналітики» підписали угоду щодо приєднання до АІКОМ у межах ініціативи Міністерства освіти і науки з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!». Освітня інформаційна система «HUMAN школа» пройшла перевірку та підтвердила свою відповідність технічним, функціональним та безпековим стандартам.

Таким чином зараз три освітні інформаційні системи співпрацюють з АІКОМ. Раніше приєдналися дві ОІС — «Eddy» та «Єдина школа». А ще 8 ОІС подали заявки і очікують перевірки відповідності стандартам.

АІКОМ має позитивний внесок у дебюрократизацію управління освітою та перехід до електронного врядування і допомагає вдосконалювати якість освіти в Україні.

Ініціатива Міністерства освіти і науки з відновлення освітнього процесу «Школо, ми разом!» має на меті створити комфортні та безпечні умови для повернення дітей у школи. Якщо ви представник бізнесу, неприбуткових організацій, благодійних фондів, партнерських і донорських організацій, лідер думок та хочете долучитись до ініціативи з відновлення освітнього процесу — зв’яжіться з нашою командою — school2gether@mon.gov.ua.

Читайте також: