uk

МАНівські команди отримали нагороду «Дух DI» на Всесвітньому Фіналі Destination Imagination

У США відбувся Всесвітній Фінал Destination Imagination. Як повідомляють у МАН України, це міжнародна освітня програма з розвитку креативності, на якій учасники вирішують інтелектуальні виклики, вчаться гнучко мислити та вдосконалюють скіли роботи в команді.

Останні два роки фінал проводили онлайн, але в 2022-му представники різних країн нарешті зібрались разом, аби відсвяткувати подію. Проте 49 українських команд, на жаль, не змогли приєднатися через війну.

“Наші команди записали відео про те, як працювали над проєктами і як змінилося їхнє життя після 24 лютого. Потім ми створили фільм, який транслювали на Всесвітньому Фіналі, а також на YouTube: https://youtu.be/BQV4kTeZkSwУкраїна отримала нагороду «Дух DI» за приклад сили духу, командної співпраці та рішучості підніматися в умовах боротьби”, – зазначили в Малій академії наук.

Всесвітній Фінал Destination Imagination зазвичай означає завершення сезону, але в українських команд попереду ще Всеукраїнська олімпіада креативності, що відбудеться з 25 по 30 червня.

Читайте також: