uk

Анонс вебінару «Національний фонд досліджень України та «Офіс Горизонт Європа в Україні»: міжнародна грантова підтримка та конкурсні можливості для українських дослідників та інноваторів»

Коли: 6 лютого з 11:00 до 13:00

Для кого:

  • вчених (в т.ч. молодих вчених);
  • дослідників;
  • інноваторів;
  • потенційних учасників міжнародних конкурсів та програм для дослідників та інноваторів;
  • представники малого та середнього бізнесу;
  • представників центральних органів виконавчої влади;
  • громадських організації;
  • інших зацікавлених осіб.

Формат проведення: онлайн http://webinar.ukrintei.ua/

(запис та презентацію буде викладено в Архівних записах за посиланням http://webinar.ukrintei.ua/)

Під час вебінару учасники дізнаються про грантову підтримку, яку надає Національний фонд досліджень України, а також про можливості Рамкової програми «Горизонт Європа» для вітчизняних науковців, інноваторів, МСП, бізнес-структур.

Програма вебінару:

11:00-11:05 – Вступне слово (Ольга ПОЛОЦЬКА, виконавча директорка НФДУ).

11:05-11:20 – Національний фонд досліджень України: розвиток потенціалу української науки з використанням сучасних інструментів фінансової підтримки

(Ольга ПОЛОЦЬКА, виконавча директорка НФДУ).

11:20-11:35 – «Офіс Горизонт Європа в Україні»: майбутні можливості для українських учасників Програми «Горизонт Європа» (Ігор ТАРАНОВ, керівник «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ).

11:35-11:55 – Юридичні та фінансові аспекти Програми «Горизонт Європа»: угода про створення консорціуму як інструмент злагодженої та гармонійної співпраці між учасниками проєкту (Юлія РЕМІНСЬКА, головний спеціаліст «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ).

11:55-12:15 – Загальна характеристика та конкурсні можливості: кластер 5 «Клімат,  енергія та мобільність» (Наталія ДІДЕНКО, головний спеціаліст «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ).

12:15-12:30 – Кластер 1 «Здоров’я»: огляд та загальні аспекти (Олена  ЛІВІНСЬКА, головний спеціаліст «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ).

12:30-12:50 – Практичні аспекти участі у Програмі «Горизонт Європа»: пошук відкритих конкурсів, партнерів; підготовка пропозицій до участі в конкурсах (Таїсія   СИМОЧКО, головний спеціаліст «Офісу Горизонт Європа в Україні» НФДУ).

12:50-13:00 – Сесія запитань та відповідей.

13:00 – Завершальне слово (Ольга ПОЛОЦЬКА, виконавча директорка НФДУ).

Читайте також: