uk

Унікальна можливість: безкоштовні курси з математики та ІТ для українських студентів від іноземних викладачів

Організатори фіналізували каталог курсів від UCU Open University: https://bit.ly/ucu-open-uni-courses

Наразі є 7 курсів, на які відкрита реєстрація.

Курси математичного спрямування, а також дотичні до Data Science: Statistical Learning, Linear Algebra, Partial Differential Equations, Introduction to Functional Programming, Statistical Decision Making, Category Theory in Context.

Курси з цього каталогу будуть проводитися спеціально для українських студентів (за умови якщо будуть набиратися групи). Тобто з усіма викладачами (а це викладачі від Японії до США) домовлено, що вони будуть проводити окремі заняття з українськими студентами.

Навчання на більшості курсів починається наступного тижня. Після успішного завершення курсів студентам будуть надані кредити від УКУ (відповідні сертифікати), які вони можуть перевести у свій рідний університет.

Інженерна школа Тандон Нью-Йоркського університету пропонує безкоштовні літні онлайн-курси з комп’ютерних наук для українських студентів.

Деталі тут: https://drive.google.com/…/19xPQGkFPbxh8nBLwlxna9N…/view

На цих курсах українські студенти зможуть навчатися разом зі студентами NYU. Тобто це не є окремі курси суто для українців, як у першій частині. Але там достатньо велика кількість місць. Навчання на цих курсах стартує наприкінці травня та триває до середини серпня. Дедлайн подання заявок 6 травня. Так само студентам будуть зараховані кредити.

Чтайте також: