uk

Університет Шевченка став партнером першого Всеукраїнського конкурсу літературних подкастів КрутеЗНО

Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка став партнером першого Всеукраїнського конкурсу літературних подкастів КрутеЗНО – ЗНО в твоєму плеєрі, підтримавши ініціативу Київської Малої академії наук учнівської молоді та творчої агенції «Баляндраси».

Конкурс може стати чудовою можливістю для студентів та викладачів продемонструвати впровадження нових форматів в освітній процес, а також монетизувати свої фахові вміння, адже загальний призовий форнд конкурсу вже понад 100 тисяч гривень.

Амбасадорами конкурсу стали Алла Мазур, Сергій Жадан, Оксана Забужко, Римма Зюбіна, їх аудіовідгуки про конкурс можна почути на лендингу конкурсу: https://krutezno.com

Слідкуйте за оновленнями на офіційних сторінках КМАН та КрутеЗНО у Фейсбуці та Інстаграмі:https://www.facebook.com/kyiv.manhttps://www.facebook.com/krutezno22/?ref=page_internalhttps://www.instagram.com/krutezno22/

Прийом заявок на участь у конкурсі триває з 17 січня по 15 березня (включно) 2022 року. Разом із заявкою надсилається конкурсний літкаст.

Мова літкастів – українська.Повна інформація про конкурс на офіційному сайті: www.krutezno.com

Деталі за посиланням: http://journ.knu.ua/podkasty-zavoyovuiut-osvitu/

Читайте також: