uk

Лодзька політехніка прийме в межах академічної мобільності та проєкту PROM аспірантів та науковців Дніпровської політехніки

Лодзька політехніка готова прийняти в межах академічної мобільності та проєкту PROM – Міжнародний стипендіальний обмін аспірантів i науково-педагогічного персоналу НТУ “Дніпровська політехніка” – Dnipro University of Technology.

Зважаючи на воєнний стан на разі перевага надається дівчатам/жінкам.

Мова мобільності: англійська та/або польська на рівні не нижче В2. Проєкт реалізований Лодзькою політехнікою в межах угоди з Національним Агентством Академічного Обміну (NAWA) і фінансується з ресурсів Європейського Союзу, Європейського Суспільного Фонду у рамках Операційної Програми Знання Освіта Розвиток/Wiedza Edukacja Rozwój.

Метою проєкту є збільшення міжнародного обміну аспірантів і докторантів у Лодзькій політехніці, підвищення якості й інтернаціоналізації навчання аспірантів і також зміцнення співпраці із закордонними вишами.

Стипендії призначені на перебування, пов’язане із збором матеріалів до дисертації, отриманням умінь обслуговування унікальної дослідницької апаратури та навичок з підготовки міжнародних грантових заявок.

Період мобільності: поточний і наступний семестр, з 01.05.2022 по 31.03.2023.

Час тривання мобільності: від 5 до 30 днів.

Проєкт забезпечує учасникам таке дофінансування: витрати участі в сумі від 4000 до 12000 zł (у залежності від кількості днів перебування, включаючи 2 дні проїзду); витрати на проїзд (квитки, страхування, візи) в сумі від 1000 до 5000zł (в залежності від відстані за безпосереднім сполученням між м. Дніпро і містом Łódź).

Для участі потрібно заповнити форму за посиланням: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx…

У разі виникнення запитань звертатися до відділу міжнародної академічної мобільності: Катерина Жабчик, prychyna.k.s@nmu.one Координатори проєкту мобільності з Лодзькою політехнікою: зав. кафедри маркетингу Сергій Касянзав. відділу аспірантури і докторантури Лариса Колісник НТУ “Дніпровська політехніка”.

Читайте також: